Bra kväll!

 


En lugn fredag utan alkohol, så sjukt UNDERBART! idag har vi kört lite ben på gymmet, kommer nog kännas imorgon. Spelade nyss lite kort med Bea och Tom självklart så förlorade Tom... Nu ska jag duscha och ladda för ett jobbpass 07:00, gosa ner mig i sängen och vänta på att älsklingen ska komma hem från krogen.

 

 

Fredag!

Fredag : Vaknade upp bredvid älsklingen, går inte att beskriva känslan.Tycker om han så sjukt mycket! Josefin kommer snart hit då ska vi boka, Sen ska vi iväg och träna, efter det blir det tjejmys hos Jonna.
 
Igår blev det gymma i Örebro med Emma, ALDRIG MER FRISKIS EFTER 3...skapligt mycket folk...Fick träffa en saknad Malin också..
 

Kul med resultat!

Bilden är tagen för nått år sedan, där jag ser ut att försvinna. Axlar,armar och ben har jag byggt på. riktigt kul!

Livet!


Igår myste jag och Emma med en god middag, sen var det bara hem och träna Aerobic, nya steg och ny ledare, vill man ens veta hur man såg ut? Efter aerobicen drog jag,Emma och Josefin till gymmet en sväng där vi bara körde mage.

Idag har jag och Anna fläskat med en kycklingtallrik, hur gött var det inte? ibland får man vara onyttig.

Någon som gör mig riktigt lycklig är Jocke, finare kille finns det inte? DU ÄR UNDERBAR!


Jag är sugen på en till!


Toppen helg!


Helgen har varit toppen!

Fredag: Mat,vin och mys med tjejerna. Tack underbara ni Ellen,Jenny,Sarre,Jossan,Stina & Nina
Lördag:Boda borg med Älsklingen,Martin och Emma. Jätte kul men gick väll inge vidare haha :) Kvällen blev de mys med Josefin och Mange.
Söndag: Vaknade upp bredvid finaste killen, sen så var det bara att vandra till gymmet med Emma. Riktigt bra gym på friskis och svettis, testa på de mesta så fick bli 2,5 timme på gymmet.Och nu ska man vidare på Möte och sen till Killen min,


BESVIKEN!

Kört ett hårt tabata pass idag, Nu är jag helt slut, orkar knappt tänka? hatar Frövi Ik så sjukt mycket nu. Jörgen är den bästa tränaren som finns. Blir riktigt ledsen.....FUCK Frövi IK. nu kör vi vårt eget race.
 
Iallafall så kollade jag och Josefin på gymmet i Frövi som var helt okej. Men blir att gymma där endå. Övrigt ser jag ut som en skata på båda bilderna, MEN VEM FAN BRYR SIG? jävligt arg.

Spanien!

Ta mig tillbaka!
 
Bästa Emma sov här inatt, Vi träna tre pass rygg på gymmet, aerobic och Core. Och idag är jag helt slut hade morgon träning. Och idag ska jag VILA, senare ska jag mot Örebro för att mysa med Killen min, Om några dar öppnar de gymmet i frövi, jag längtar så sjukt mycket! förresten så passade skorna perfekt.
 
Snart helg innebär KÖTTA på bodaborg med Martin,Jocke och Emma!

Klickade hem dessa skönheter!


Svettiga tjejer!

Igår körde vi en timmes kondition och en timmes styrka. Gick riktigt bra!
ställde klockan på 05:30 för en powewalk. men satan va halt det var ute så får bli gym med Josefin ikväll.
Nu ska jag fixa mig lite sen vandra till bussen,
 
Tur att Emma gjorde en fet frukost, nu ska jag mula!

Äntligen träning!

Mördar rumpan!
Efter 4 dagars vila är jag riktigt taggad på att komma igång igen. Ikväll ska jag och Emma köra mycket kondition och kanske lite mage,ska SPY efter. haha
 
Helg : Hela helgen har varit awesome, Spenderades såklart med 2 underbara människor, Jocke och Josefin. Igår kollade jag och Jocke på twilight som SÖG.....tur att jag hade fint sällskap iallafall som '' somnade'' söt han är.,
 
 
En låt som får mig att tagga till!
 

Fredag!

Jocke står och lagar mat medans jag chiiiillar. Ska snart hjälpa stackarn.Idag ska vi bara ta de lugnt och gå över till en saknad vän.
 
Imorgon är det innebandy som gäller hoppas killen köttar ner alla efter det blir det gymma med Josefin här i örebro sen bio med hjärtat!

SUG!

Fan vad jag hatar att vara sjuk just nu....Jag vill träna! tröstäter tycker i mig chips och godis mumms.Får iallafall träffa min underbara pojkvän imorgon, vi ska ta de lugnt för han har Innebandy på lördag och självklart ska jag kolla på :)
Saknar naglarna, kanske är dags att göra nya?

Miss miss Friidrott !

Friidrotts tider!
Sitter i skolan och mår somvanligt :) Har redovisat gangnam style dansen med Linn, Gick super så nu hoppas vi på ett MVG! idag kommer fina emma och vi ska träna somvanligt. Får bli lugnt eftersom jag är sjuk och det SUGER!!
 

Mongon is in the house

Helena gör sig ren i duschen medan jag sitter här och väntar på det sega eländet. :) Men bäst är hon ju ändå! Har tryckt i oss smörgåsar och nu ska vi bara fixa oss för att dra iväg till Örebru! AA-möte som gäller för oss, blivit lite väl mycket alkohol på senaste tiden, så skolan satt med oss och sa att vi måste gå på ett AA-möte annars kommer dom ta studiebidraget från oss.
 
... Eller nej. Skulle ju kunna vara så! Men det är bara en skolgrej som imngår i socialtbehandlingsarbete kursen! Så vi ska bara sitta med i lärande syfte och lyssna. :) Blir väl en korv eller två efter det innan vi åker hem.
 
Puss på Helles armbåge! // Linn
 

Känslan!

Lite gröt och celsius innan träning. Får bli en lugn träning, sjuk och jag hatar det!

Kissemys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Ont i huvudet, känner mig lite småsjuk.Tur att jag får kramas med Wilma. Dricka lite te och lägga mig i soffan är något jag ska göra nu.

 

 

 


Hey, sovasova!


Gym med Josefin!

Fick bli lite axlar och rygg, Gick helt okej.. svårt att få in tekniken på en axel övning, tur att de finns folk som hjälper mig. 2 veckor kvar tills de öppnar i goa Frövi,jag längtar sååå.
 
Idag tänkte jag vara lite söt, Jocke du är den finaste!

Stan med älskade vännen Emma.

Vaknade úpp hos Jocke, tvingade Emma till stan. Där jag käkade och inhandlade massa Celsius.
Fina vännen du är toppen!

RSS 2.0