Trött tjej

Ser bitter ut, men de är jag inte alls! Jävligt trött bara.. Kunde absolut inte sova inatt, kände mig inte alls bra. Så la mig på soffan och somnade där, vaknade upp av att jocke ropa på mig så krypte ner bredvid han istället.
 
Hade en lektion idag, kände att jag inte orkade! så sjukt trött...så stannade hemma och sov ist.  Runt tre drog jag och Jenny till Marieberg efter det så blev det gym. Rumpa & bröst! Ganska trött så gick segt. Ska försöka tvinga med mig jocke till gymmet imorgon.
 
Jobbigt ikväll får man sova ensam. Ingen Jocke eller mamma här :( längesen man kände sig såhär ensam..

Nytt!

Nya sminkborstar, Super nöjd! Jajust har glömt att lägga upp en bild på mitt nya iphone skal som är på min snygga Kille. Riktigt stilig!

Kände mig kass imorse, så blev hemma från skolan, tog bussen hem  till Frövi och städade lite, Sen är man ju så dum och drar och tränar.... ont i halsen som satan. Men gick jätte bra, Blev ben sen mage med Josefin, efter gymmet drog jag och tränade mina små tjejer, dom är så duktiga! och nu har man nyss ätit lite med killen min, Ska hoppa in i duschen medans han ska på innebandy och vänta på han i sängen.


Måndag!

Blev en lektion sen lite plugg på projektarbete, som ska vara klart snart! Imorgon ska jag vara duktig och åka in lite tidigare och fortsätta plugga projektarbete. Idag blev det ett bra axel pass med Josefin, sen körde jag lite triceps själv. Imorgon blir det ben/mage, längtar inte! Nu ska jag få i mig gröt och sen dra till bussen. Mys med killen min!
 

Denna killen alltså!

Jocke har åkt till jobbet, så ligger man här helt klarvaken. Tur att jag inte drömde om att tappa alla tänder inatt iallafall. Den dumma drömmen har jag drömt ca 7 gånger nu och har googlat om det, herregud ångrade mig att jag gjorde det. Men det verkar vara många som drömmer exakt som mig. Först sitter en tand lös, efter ett tag lossnar den och jag försöker sätta dit den medans alla tänder helt plötsligt lossnar? Så vaknar jag upp helt svettig i panik och kollar om jag har tänder kvar...

Drömmar alltså.... Snart ska man iväg till skolan, sen blir det hem och ta tag i plugget och vidare till gymmet, igår blev det biceps och 3 km intervall träning, riktigt nöjd med dessa intervaller.

Killen på bilden, vad ska man säga? Han gör mig alltid så jäkla glad!


Söndag!

Ligger i sängen och saknar killen min som ska åka till bodaborg. Igår blev de frukost på sängen och mat,fika på staden. Sen tacosmys i Lindesberg.

Nu ska man snart hem och gymma, ska bli riktigt skönt. Sen blir det nog Örebro igen. Surt att åka fram och tillbaka. Kanske ska skaffa gymkort i Örebro?


Hjärtat!

Pratat lite i telefon med Jocke, så att han inte somnar i bilen. Han var helt slut . Förstår inte hur jag kan vara så morgon pigg klockan sex? Iallafall så kollade jag på innebandy igår, killen min var duktig! Och idag ska hem till frövi och gymma med världens bästa jossan, sen ska jag tvinga med henne på en gofika.

Vad skulle jag göra utan dig?Går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är,


Grym kryssning!

Har haft två grymma dagar med Linn, stackarn som fick vara med mig, har haft PMS hela resan. Hahaha! Fick även träffa världens finaste igår, saknat han!

Nu ska jag strax hem, blir en snabbis på gymmet. Sen iväg till Örebro igen.


Svett!

Efter ett triceps pass och 11km kondition är jag fan helt slut! Helt genomblöt. Men så ska det vara!

Ikväll blir det axlar med Josefin, och mage med Bea , sen ska jag tvinga med Linn.


En liten bebis!


Loka brunn

Ligger i sängen, älsklingen snarkar så fint. Har varit en toppen dag här på Loka brunn. Så sjukt mysigt. Idag har vi badat, fått massage, ätit tre rätters. Nu tänker jag dricka lite vin,ska vara lite dum och väcka Jocke.

Imorgon ska vi upp runt 7, blir en morgon promenad, frukost och bubbla lite i poolen, kanske basta lite :) TACK så mycket gubben det är toppen här, älskar dig!<3


Mys med älsklingen!


Jag bara älskar det här!

Somsagt, träning är fan lycka! efter ett svettigt pass är jag riktigt nöjd.

Älsklingen fyller år idag, så han fick öppna en present imorse, hoppas han blev nöjd :)
Jag älskar dig gubben! Sen är det ju alla hjärtans dag, så tänkte ut och äta med han. Synd att man jobbar eftermiddag, så får bli sent ikväll.


I don't stop when i'm tired, i stop when i'm done!

Helt okej skoldag, skönt med sovmorgon. Nu jävlar ska jag plugga och bli klar med allt! Kan säga att magen mår inte så bra idag, sån jävla träningsvärk, Ska snart iväg till örebro för att gymma med Bea. Hoppas gymmet är bättre än friskis.  Har egentligen vilodag , så undrar vad man ska köra idag!

Kär i killens glas.


Gym!

Ben och Mage stod på schemat idag. Drog iväg och köttade, Gick riktigt bra! Körde även lite triceps,  Imorgon ska jag testa på ett gym i Örebro. Man får hoppas på att de är bra då.Tog mer än vad jag brukar i ben idag, riktigt kul! och nya magövningar blev det också.Det gäller att chocka musklerna, när man tränar samma saker hela tiden så blir musklerna vana och slutar att växa. Så nu ska jag satan öka i vikt.
 

Lycka!


bikini!

Fick hem min svarta bekini idag,  Överdelen passade bra medans underdelen var sådär, kanske beror på min stora röv? haha nejdå. Iallafall blev det morgonträning, Älskar att vakna upp sen dra till gymmet, blev axlar och triceps, Nu ska jag käka lite bär och sen blir det ett jobbpass. Jag är så dum!  Tackade ja till jobb när jag har skola? trodde vi hade praktik idag,. jaja!


Fotbolls cup!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upp och iväg till degerfors för att spela fotbollscup, Jag och Harry kunde bara vara med på 2 av matcherna, vann första och spelade lika, nu får laget kötta medans jag och Harry jobbar, Vi ska satan vinna denna cup.Ikväll kommer älsk och myser, alltid lika mys! nej nu måste jag skynda mig till jobbet!


Mitt allt!

Igår blev det biceps och rygg på gymmet, gick ganska segt! Trött.. Skulle egentligen ha vilodag igår, men får bli idag ist. Vilodagar är ett måste. Efter gymmet hade killen min lagat god mat , så blev det massa mys innan bowling med Linnea,Jocke, Bea och Jocke. Denna gång kom jag inte sist . GLAD! Nu sitter jag på bussen hem, blir ett jobbpass!


Du är den bästa människan i mitt liv, är så otroligt glad att jag har träffat dig. Jag älskar dig Jocke!


Balbalbal!

Sitter och kollar runt lite på olika balfrisyrer, Längtar till balen, sminket,klänningen,skorna, HÅRET! idag hann jag med att boka en frisör som kommer att fixa mitt hår. Svårt att komma på hur man ska se ut? finns så otroligt fina baluppsättningar. Ska försöka kolla på en balklänning denna månad också, skönt att vara ute i god tid, Nej nu ska jag dra mig mot Linde för att träna fotboll

I Need You Now!

Kom nyss hem från ett bra jobbpass med Doris och fina Ida! nu ska jag lägga mig i sängen, Sen upp 05:30 och jobba, mindre taggad. Iallafall blir det stan med Ellen imorgon, jag ska boka frisör till balen, sen ska jag försöka hinna med att träna fotboll. Drygt med sena fotbollsträningar...

10 km kondition!

Bra jävla snygga! 
 

Drog till gymmet och körde 10 km kondition. 6km på cykeln och 4km på löpbandet. Riktigt jäkla skönt. Nu ska jag äta,vila och gå en promenix till jobbet. 
 

Nu är vi mätta!

Ellen kom hit och åt mat med mig, Riktigt gött potatismos faktiskt! Nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner hos älsklingen, imorgon väntar 30min på löpbandet och 30min på cykeln. längtar inte...


Kost!

 
Vaknade upp bredvid älsklingen, Finaste killen!  somnade om medans han åkte till jobbet. Vaknade runt 10 och gjorde iordning en god frukost. Sen blev det mys med Wilma framför Tvn, Har hunnit städa, och gjort en god smoothie. Nu ska jag bli bättre med kosten, träningen går svin bra bara kosten kvar.
 
Igår blev det biceps med David och axlar med Josefin.Gick jätte bra, lite kul på gymmet får man ha tappa en hantel på huvudet? ganska onödigt, tur att det gick bra och att jag hade Josefin bakom.
 
Nu ska jag byta om och pulsa i snön till gymmet, Tisdag= Ben,mage. Bara kötta, sen ska jag hem och laga mat och hoppas på att Stina vill komma och äta den med mig, Efter det ska jag iväg och träna mina småtjejer. Ganska kul att vara fotbollsledare, jobbigt att komma på olika former av träning, dem är ju så små så det gäller att dom ska ha riktigt kul så att dom inte slutar,
 
 

Måndag!

Igår blev det jobb, efter jobbet drog jag till gymmet med mamma för att kötta rumpa och bröst, kan säga att rumpan mår fint idag...... Sen blev de gomat med bea,tom, älsklingen och mammsen, efter de åkte vi till Örebro för att fortsätta mysa. I love you!❤

Nu ligger man här i jockes säng , har sovmorgon, skapligt skönt! Ska till skolan och hämta min studentmössa, spännande :D

Jajust får hem mitt fina halsband i veckan, lycklig!


Rygg/Biceps

Drog till gymmet ganska tidigt idag. Gick riktigt bra, Kul att andra också kan se en förändring, riktigt kul! Nu har man duschat och ska snart dra in till stan, Ikväll blir det mys med killen min!


RSS 2.0