Glada!

'
Saknar Anna på denna bild också, Ni är grymma!
 
Passet igår med Josefin gick riktigt bra, älskar att träna med den kvinnan, Blir så otroligt taggad.Hade egentligen vilodag igår men det får bli idag ist, Nu ska jag snart iväg och jobba ett pass UNDERBART!
 
och imorgon väntar plugg,träning rygg/biceps, stan med Josefin,bowling med Linnea Jocke och killen min.
 

Innan träning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åkte till skolan för att ha två lektioner, lagom skönt att börja runt 1. Nu ska man iväg till gymmet med Josefin. Har egentligen vilodag men har man tråkigt så har man. haha! Nejdå, men blir ingen fotbollsträning imorgon för jobbarkväll så kan lika gärna passa på att träna idag och imorgon bitti.


Gym!

Blev ett pass med Emma igår, mage/ben! Efter en bra stund på gymmet kände vi oss yra och inte alls bra. Haha läskigt men vi köttade väll? Vet inte var det var för vi båda hade
Käkat och druckit bra.

Efter gymmet så tog jag bilen ner till idrottshallen för att träna mina småtjejer. Gick super bra, lite trött bara. Och nu ligger man här i älsklingens säng och längtar efter han <3


Måndag!


Tack alla som har firat mig, Förra helgen kom hela släkten och denna helg var de vännerna, och idag mammsen,och imorgon ska jag och Emma fira varandra, baka lite och träna.

Blev ingen skola idag fick bli träna med mamma ist, Ett axel och triceps pass. jävligt skönt. Måste börja sköta skolan, men orkade verkligen inte teckenspråk i 3 timmar, Nu ska man hoppa in i duschen,käka med mamma,fixa mig sen tvinga killen min med på bio.


Laddad!

Blev ett bra pass med Stina och Josefin, Imorgon blir det morgongym med Stina och Frida, sen är det bara att fixa sig inför kvällen.

Örebrohäng!

Hittade lite småplock i stan med Emma och stina, Jag bara älskar armbandet, Roligt att jag och Emma alltid har PMS samma vecka, tur att vi höll oss lite lugna idag iallafall. Nu städar jag ,och mamma fixar och trixar lite här hemma, Ni som ska komma till mig innan imorgon bör vara HUNGRIGA! Ska iväg till gymmet om ett tag, blir en snabbis där sen måste jag fortsätta här hemma,.

Tummen upp!

Kom nyss hem från jobbet gick superbra. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta lite på tv, Ställa klockan på 7 sen kommer stina och hämtar mig, jag Emma och Stina ska försöka hitta något man kan ha på sig på fredag, eller jag fick hem min snygga klänning från Nelly idag, den satt superbra så det blir den på fredag, kanske ska titta lite på smycken.Annars så ska jag träna småtjejerna imorgon och försöka dra till gymmet innan  min egna fotbollsträning.

Mina killar!

Idag har jag jobbat,tränat med Stina blev Mage & ben. nu ska jag iväg och mysa med killen min. Imorgon väntar en kort skoldag sen blir det jobbjobb, :)

Jobbjobb!

Hade 2 lektioner idag, Med ca 4 timmars hål så fick bli Bellas med Linn, sen drog jag hem och träna axel & triceps, Gick helt okej faktiskt. Efter det blev det några timmars jobb och imorgon bitti väntar ett till jobbpass med fina Ida och hennes mor, Nu ska jag duscha,käka och krypa ner i sängen. Saknar killen i mitt liv också! mittallt!
 
Jajust, beställde hem en klänning. får hoppas på att den passar bara :)

Kusin vitamin!


Missemys

När killen min är på bandy så får man mysa med hårbollen istället!

Igår drog jag och gymma, blev bröst och rumpa med Frankie, kan säga att träningsvärken i rumpan är inte så skön men det är lätt värt allt slit för att få något snyggt. Iallafall hade vi en tidig födelsedagsfest här hemma med kära släkten , tack för alla presenter och tack för att ni kom. Älskar er!

Nu ligger man i sängen halvdöd, käkat frukost med älsklingen, ska snart städa,duscha, äta och vandra till jobbet.


Fredag!

Finastefinaste Pappa!
 
Sitter och myser med Wilma, ''ibland'' kan hon vara snäll men oftast undrar man om hon har något fel,Iallafall så gick det jätte bra att jobba, skönt att Tom hämtade mig är ju svin kallt ute nu, sen har jag spelat kort med Tom,bea och kusinerna,sjungit lite karaoke och nu ska jag lägga mig i sängen för imorgon bitti ska bröst och rumpa få jobba lite.
 
jajust, Studentkryssningen är bokad och betald. Bara börja tagga till studenten då.

Puss!

Sitter på cykeln och har 10min kvar , 10 jävla minuter kvar, passar på att blogga för att tänka på annat. mina ben mår riktigt dåligt nu! Intervaller är inte min grej. Men är ett måste nu. Har nyss kört biceps gick helt okej.


Trött dag!


somnade runt tolv-ett inatt så vaknade jag vid tre, låg vaken i några timmar, förstår inte varför jag inte bara kan somna om? Får ligga och kolla på när killen min sover istället. Blev en ''vilodag'' i soffan, TRÖTT! Nu ska jag laga lite mat och ta mig en promenix till jobbet som kanske gör mig lite piggare.


Efter träning!

Fick i mig lite sallad och kesella, Blev ett Axelpass och 20min intervall träning på cykeln, Imorgon ska jag köra ett litet morgonpass med biceps och kondition, Sen blir det jobb, jag har saknat alla goa människor!


gymhäng med bästa Josefin!


Svettig!

Ben & mage!
Ikväll ska jag vara med och träna små tjejerna  F-03, Kommer bli grymt att vara med där ett tag.
 
 

ARG katt!


Kom nyss hem från ett riktigt bra pass med fina Josefin, Axlar och triceps blev det. Nu ska jag skynda mig in i duschen för älsklingen kommer snart MYS. Jag har fått ett nytt smeknamn av han ''pocahontas'' som jag ogillar skarpt. Ser inge bra med henne? Jocke tycker hon är bra på att göra ris och klättra i träd, tur att han är rolig iallafall. Killen min har bokat Loka brunn nästa månad, kommer bli super mysigt!


Fredag!

Igår drog jag till killen min där överraskade han mig med rosor. Gullig pojkvän man har, jag älskar dig!
 
Blev hemma från skolan idag, Har inte hittat en praktik plats än? Får väll bli förskolan.... Jag som gillar barn så mycket. Haha! Iallafall kom jag nyss hem från Örebro gick lite på stan med Harry, Hittade 2 par örhängen,Klänning,underkläder, och en present till fina kusinen. Fick bli mat på stan och nu ska jag dra mig ner till gymmet med Frankie sen kommer älsk hit och myser!

Snart bär det av till min andra studentkryssning!

 

Jävla skit dag!


Skolan var lite kul faktiskt, jag och Anna skratta åt allt och ingenting... för trötta tjejer kanske? sen drog jag hem och sov en timma sen över till gymmet där gick det SKIT, så jävla trött! Iallafall fick jag hem mitt linne den passa super bra :D

Det bästa med denna dag var att träffa Lisa och Stina, och Nille på ett hörn. Riktigt god mat hade de gjort.


Mot gymmet!

Ser lite efterbliven ut, om jocke var här skulle han säga '' det är du också'' Haha. Iallafall ska jag strax åka och hämta Jossan, Blir ben och mage, riktigt taggad men känner mig snurrig efter celsius, Kanske ska sluta med skitet?.Ikväll blir det mys med killen min, och försöka komma på vart jag ska praktisera? Polis går inte och inte brandman, och gymmet tar inte in heller eller kriminalvården? så sjukt svårt,,,,,
 
Övrigt gick skolan bra, trött som satan bara! men 2013 är vårat år. Nu taggar vi till! 

Mys med killen min!

Myser med finaste. Saknar lite godis och dricka . Men vi ska försöka vara lite nyttiga... Äta rätt och träna ihjäl sig! Vi ska snart duscha och sen lägga oss i tid för i morgon börjar skolan :)


LoveLoveLove!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lite Ph, lite Svensk, finns inge bättre! Nu vill jag utomlands. 

Kom nyss hem från gymmet, blev axlar och triceps gick super. Sitter och kollar på bilder och ser en stor skillnad. Riktigt kul faktiskt. Nu ska man bara försöka vara ''nyttig''  mindre kul. Nu väntar dusch och fix sen åka till killen min,


Nytt!

Beställde hem detta idag. riktigt snygg!

Stockholm!


Jag har haft en toppen helg, går inte att beskriva med ord hur mycket jag tycker om dig Jocke, Så jävla underbar!

Kom nyss hem från gymmet, gick riktigt bra blev bröst och rumpa. Imorgon ska man upp tidigt för ett morgonpass sen blir det tacos mys med älsklingen. Och Tisdag börjar skolan lite taggad faktiskt studenten och allt ;)


Jag och mor min!

Vaknade upp i Jockes soffa, haha! Gick upp halv sex och satte på tvn, Inte så normalt vid den tiden.Sen ringde jobbet ett antal gånger då var det bara att ta bussen hem och jobba några timmar, går inte att beskriva med ord hur mycket jag tycker om att jobba med människor, Man kanske skulle sattsa på kriminalvårdare? eller brandman eller varför inte polis? Mycket man vill bli,kommer väll sluta som städtant eller något... Iallafall Efter jobbet blev det en snabbis på gymmet biceps och rygg.
 
Och nu ska jag packa för imorgon drar jag,babe,Josefin & Mange till stockholm, skönt att komma bort lite speciellt med bra människor, puss på er!
 

Mys!

Min sköna nya morgonrock som luktar Jocke. Jag lever i morgonrock. Idag drog jag och Josefin till gymmet blev axlar & mage, gick super bra sen förlängde jag mitt gymkort, Ett år i lilla goa Frövi. Nu ska jag få i mig lite gröt sen dra till älsklingen,.
 

RSS 2.0