Jäkla skit!

Gick upp tidigt för att springa med älsk, hann springa lite innan magen började spöka igen, känns som håll men mycket värre inte första gången man får de skitet. Så fick bli en promenad på 5,75km istället med älskling.

Nu sitter man på bussen hem och ska jobba mitt sista pass innan ledighet, ledig och ledig 2 dagar iallafall haha


Bal bild!

Saknar dig Linn! Min fina vän.

Idag har jag jobbat gick jätte bra, sen har jag Jocke och Lucas varit på kalas hos Joan och Magnus där vi gratta Emelie som blev 3år, grattis gullunge! Nu ska jag snart ut och köra lite kondition, vet dock inte om jag ska gå eller springa, har sån jäkla träningsvärk! Men sitta hemma och glo kan jag inte göra,


Ett benpass + ägg!

Börjar se mer och mer resultat,

Idag så fick Lucas följa med till jobbet, han är så fin vår kille! Sen tog jag.Joan Emelie tåget till Örebro, lucas blev också med, han sov så fint i min famn. Har hunnit gymmat med babe, körde ben så nu ser vi båda ut som vi gjort något i byxan, haha! testade även på att dricka ägg, nyttigt men smakade skit, bara klunka skitet.Jobb väntar imorgon + vilodag, så nu ska vi duscha och lägga oss.

 

Frövi!

Åkte buss hit med Lucas, han är då duktig.Skönt att vara tillbaka i Frövi igen, idag kom Stina och Ellen förbi, vi käkade lite tårta och snackade lite skit sen drog jag och Stina för att kolla hennes lägenhet som var jätte fin passade även på att träffa Fredrik, tror han blev lite kär i Lucas också haha :) sen var det bara iväg till gymmet för att träna bröst och mage med Jonna, Stina och Jonnas syster, gick jätte bra!" Skönt att träffa lite folk igen"

Nu ska vi snart lägga oss för ska upp tidigt och jobba, saknar dock älsklingen, jobbigt att sova utan han!


Bra pass!

 

Ett jätte bra pass på gymmet med älsklingen, skönt att komma igång på riktigt igen. Efter träningen gjorde finaste god mat! Nu ska vi bara ta de lungt, Lucas har lärt sig kommandot ligg idag, han är så duktig! längar efter långa promenader med honom. Imorgon ska Lucas och jag ta bussen till Frövi för att sova där, börjar 06:45 på nya avdelningen på onsdag.

 

Lycka!

Jag älskar er!
 
Idag har jag varit hos frisören för att kapa av lite hår, blev helt okej syns dock ingenting haha. Nu ska jag snart hänga tvätt och städa lägenheten, jajust Lucas behöver rastas också, min lilla ögonsten! Han växer så det knakar.
 
8 månader med älsklingen igår, han gjorde jätte god mat medans jag var ute på PW, tog mig en vända på 5,36km, Och idag ska jag och älsk kötta på gymmet, måste verkligen lägga på mer vikter och kötta. har ''chill'' tränat i ca 2 veckor nu, så lite jävlar anamma i det här nu.
 

Hemma!

Skönt att vara hemma igen, frös som bara den inatt, ska bli riktigt skönt att krypa ner i en varm säng. Vi har nu duschat och fixat med Lucas, han blev helt galen efter duschen, det var nog riktigt skönt tyckte han så nu är han ren och fin.

Nu ska jag hoppa in i duschen med hjärtat sen blir det film och bara ta de lungt.


Rast!

Idag lär jag upp mig på en ny avdelning, alltid lika kul att komma till jobbet, saknar dock älsklingen och Lucas.

Imorgon ska jag upp tidigt och springa innan vi åker till Norrköping, där ska vi fira midsommar med min släkt och tälta, kommer bli sjukt mysigt! Hoppas det inte regnar bara. Skönt att vara ledig i helgen :)


Älskade sol!

Älskar sommar, älskar att gå i skogen och bara njuta. Emma kom in på förmiddagen så tog vi en powewalk på 6km. Sen har vi lärt vår kille" vackertass" tog två dagar för han att lära sig det, han är så duktig! Så skall,sitt och vackertass kan han nu, fina Lucas❤

Jag och älskling har varit nyttig i några dagar nu, men glas slank ner idag ibland så måste man få unna sig. Imorgon är det jobb på en ny avdelning som gäller,


Suddig bild på vår fina Lucas! Killen börjar bli stor nu, älskar han så sjukt mycket, ska ta med Lucas till parken imorgon och busa med honom och denna vecka ska han vaccineras också.

Idag har jag och Emma gått 6km och sedan kört ett axel / rumpa pass, har även träffat malin och hennes missar,imorgon väntar Powerwalk med Emma. Skönt att komma igång igen!

Trodde jag aldrig skulle säga detta, men jag saknar Frövi, skönt att komma till Frövi och jobba på torsdag, Örebro gör mig bara så stressad! Örebro är för stort för mig haha! Känner mig ensam här, saknar frövi brudarna 


Träning,träning!

Gjorde en god shake igår med älsklingen, mumms! Efter en god frukost så vandra jag och Emma ner till Friskis för att köra ett mage/triceps pass. Gick helt okej dock måste jag trycka på lite till.

Efter gymmet bokade jag en klipptid, mitt hår växer som ogräs! Sedan plockade Nina och Emelie upp mig, match mot HOIF. Rutten match, inget tempo eller något. Tur att vi vann iallafall.


Jag kommer sakna skolan! Trodde inte jag skulle säga detta men Lindeskolan är en bra skola. Kommer sakna BF10 ❤ Anna och Linn, jag älskar er!

Efter 1 vecka med dålig kost och träning , så ska jag köra skitet ur mig nu, börjar med en springtur imorgon bitti! Älskar spåret här i Örebro,


Hetts!

Torr för att man inte dricker och passar Lucas istället! "Ger fingret till idioter."

Lite morgonmys med Lucas innan vi ska till parken och leka, idag kommer Mikaela hit en stund, sen Malin och Emma. Sen bär det av till Frövi för att hämta bilen.


Bra dag!


Lycklig!

Vaknade 04:00 och kissade med Lucas, han är så fin våran kille. Runt 10 tiden tog jag tåget till Lindesberg för att fixa med mina betyg, hade tydligen 200p för mycket så då fick jag plocka bort ett g och ett vg, så trist! Lucas fick vara med Bea medans jag var i Lindesberg.

Igår fick jag ihop 5,76 km runt spåret, jag har jätte dålig kondition men igår gick det faktiskt ganska lätt . Idag ska man kanske dra samma vända eller en snabbis till gymmet :)

Ligger och myser med Lucas nu , vi ska snart möta Jocke ❤


Bal!

Igår var det bal som gällde, vi förfesta hos Linn sen åkte vi fin bilen till hotellet. och nu är bara 5 dagar kvar tills man tar studenten. Trodde jag aldrig skulle säga det här, men jag kommer sakna skolan,klassen ja allt!



Naglarna check!


Tur att vi är morgonpigga Lucas!

Låg och väntade på att Lucas skulle vakna, jag vaknar ju alltid vid 5-6 tiden och är jätte pigg, efter 10 min vaknade killen så var det bara ut och kissa, lekte även lite med Nova. Jag Jocke och Lucas mötte David igår natt, så vi fick natt besök.

Ser ut att bli bra väder idag, det gillas!


Vår fina Lucas! Han är så duktig, idag har vi busat med Nova och bara tagit de lugnt tills husse kom då drog jag och Linnea till Linde för att fixa våra naglar, det blev jätte bra! Imorgon ska vi fira linnea och kanske hinna träna lite, måste även gå på stan för att köpa ett armband som jag fick pengar till av mamma. tack för en fin studentpresent!

Lucas har sovit hela natten och hoppas att han är lika duktig inatt med. Älsklingen är ute på krogen och jag ska snart gå ut med Lucas, våran fina kille!


ska börjas i tid.

Söndag : vakande upp bredvid min fina kille, sen var det bara iväg till Lindesberg för att träna med Ida och Eddie, ett sjukt bra och lärorikt pass. Har aldrig tränat med en PT förut, det var riktigt roligt och otroligt jobbigt. Spy känslor och garanterat att träningsvärken kommer att vara värre imorgon. Nästa gång funderar jag på att ta ett bröstpass, tekniken jag har är inge vidare.
 
Imorgon får vi hem vår älskade Lucas!

13❤

Igår blev det mat och bowling med Lollo,David, Theo,mamma och älsk. Bowlingen gick ju verkligen svin dåligt.. Haha men kul var det. Vi får förmodligen hem vår kille tidigare,längtar så! Idag ska jag till Linde med Ida för att träna med Eddie, känner att han kommer döda oss, tänkte köra ett ben/rumpa pass med honom.


14❤

Bara två veckor, Gud va vi längtar efter honom! Igår blev det ett jobbpass på kåren som gick jätte bra, var faktiskt mer folk än vad vi trodde där.

Idag ska jag och älsk ner på stan och ikväll blir det att umgås med David, Lollo , Theo, mamma och älsk. Fårse vad vi hittar på! Ska även tvinga Jocke att träna med mig.


RSS 2.0