Valborg!

Skola,fika med Linn, gymma med babe, kolla på raketer . Och nu Sova!


Kladdar med Anna, I love bright colours!


fitness

Skolan gick helt okej, och teckenspråken hmm... vi skulle ha en dialog med vår lärare, jag fattade ingenting om vad hon teckna. haha! teckenspråk är inte min grej, efter skolan gjorde jag iordning en sallad sen vidare till gymmet. Gick riktigt bra på gymmet faktiskt, Mage och triceps körde jag. nu ska jag få i mig en banan och ägg. Sen ska man hem till Killen och äta mat,

 


Åh nej inte måndag!


Klockan är snart ett,och jag pluggar? borde egentligen lägga mig och sova, men ingen Jocke är här inte. hatar att sova själv, blir att sova bredvid mamsen istället haha.

Idag har jag och Jocke tagit en promenad på 5km, sen blev det jobbjobb. Tänkte att man kanske skulle ut på en PW innan man åker till skolan imorgon. Hoppas det blir fint väder bara, annars väntar Triceps och mage imorgon,


Mat!

Stressig dag. Vaknade upp av att jobbet ringde mig . Skulle börja 06:45 vilket jag inte hade en aning om hah :) brukar alltid vara noga med att skriva i om villka dagar och tider jag jobbar. så klockan 10 var man på jobbet. Tur att det löste sig iallafall. Men imorgon jobbar jag och det vet man ;)

Efter ett benpass på gymmet så blir det grillat och film med Theo,David och Jocke. Killarna sköter sig bra där ute :)


Mys!

Mys fredag med min sjuka kille och Theo, vi har nu bakat negerbollar såhär 10 på kvällen. Mumms! ÄTA.


Fredag!

Fyndar med mor, hittade ett linne och en tröja. Alltid kul att fynda :) gjorde nationella idag, gick helt okej tror dock jag skrev fel. Hahha! Men hoppas på ett G. Nu är man påväg hem, längtar efter att få pussa på älsklingen.Mamma ska laga mat strax. Sen ska jag och Jocke bara ta de lugnt, ingen träning idag inte :) min kropp är halvdöd från gårdagens träning.


Theo bjuder!

Theo bjuder på protein, söt kille! Blev ett långt pass idag på gymmet, biceps, rygg och bröst med Josefin . Hatar att köra tre muskelgrupper men gick bra endå :) imorgon är de VILODAG! Godis och massa skräpmat längtar så

Nu ska jag och älsk duscha och krypa ner i sängen.


Axel/rumpa


Bilden är dock inte från idag!  Men detta är min fina gymkompis!

Gjorde klart nationella talet idag, Känns SJUKT skönt! imorgon ska man vara duktig och göra klart lite av Historian. Skönt att vi bara var 3st på talet haha!

Kom nyss hem från ett pass på gymmet, blev först rumpa sedan Axlar, Jossan hade lite nya övningar som troligtvist kommer att kännas imorgon och övermorgon.blev även 3km pw. Nu har jag fått i mig lite gröt mumsi! väntar på att Maja och Jennifer ska komma sen blir det dusch och kanske Örebro.


6 månader!

Mysig dag med en sjuk älskling, nyss ätit god mat, nu ligger vi i soffan och glor tv. Har hunnit pluggat lite idag,nationella imorgon..... Vill inte! Idag har jag och älsk 6 månader, älskar dig verkligen!

Skönt med vilodagar, men imorgon blir det pw och gym med Josefin :)


Måndag igen!

Nytt linne från H&M.
 
Åkte in tidigare till skolan, för att jobba med lite rester. Vill att skitet ska vara över nu. Jaja iallafall så var det en rätt lugn dag trots att vi sluta fyra, nu ska jag och Josefin ner och träna mage & triceps, Riktigt taggad! sen blir det mys med en sjuk älsk!

Söndag!

Riktigt bra kväll igår, började med förfest hos Josefin, käkade och snacka lite skit. Sen blev det Örebro till nästa förfest hos Mange, efter det körde limousinen oss till satin ,

Nu har jag jobbat och ska plugga lite, imorgon står klockan på 07:00 för en Powerwalk innan frukost och skolan,


Mys morgon!

Att få vakna upp bredvid killen min är det bästa som finns, snart ska man upp och hoppa blir stan med Josefin, ska handla lite dricka tills ikväll och hinna med att träna lite idag också.


4 på plats!


Min 4 tatuering är på plats nu!

Vaknade upp bredvid älsklingen min, åkte hem ganska tidigt för att träna, efter 2 dagars vila så är jag på G igen. Idag blev det Rygg och biceps. Dusch och mat väntar sedan ett jobbpass, efter det blir det film mys med älsklingen.


KÄMPA!

Gjort klart teckenspråks läxan, där man ska filma sig själv och teckna ett bra tag.. hoppas att man får ett G iallafall. Har lite kvar i skolan men bara att kötta. Saknar min kille också, längesen man sov själv! ush...
 
Nu ska jag försöka sova, vilket aldrig kommer att gå. tur att man har 2 katter till sällskap iallafall, Jajust imorgon fyller världens bästa Joseful år, Grattis jag älskar dig! och det ska vi fira på lördag.
 
 

T.r.ö.t.t

Igår drog Studentkampen igång, hoppas vi vinner! Killarna i klassen går all in,

Emma kom till Linde igår, vi käkade på Bellas men eftersom jag inte fick ta kort på henne så blev de på mat...sen blev det en tatuering, hel nöjd med den faktiskt. Älsk kom även hit igår vi kötta på gymmet blev axlar och biceps, han pressa mig ganska mycket så nu lär jag ha träningsvärk idag, sen drog vi i oss kyckling och spelade lite.

Ska ligga kvar i sängen hela dagen, ❤ vill inte bli sjuk..


Världens bästa kille!

Fick en tröja av killen min igår, TACK! Älskar dig fina du,

Nu sitter man på tåget till skolan. Otaggad, skit väder! Jaja ska iallafall göra min 4 tatuering idag spännande.


Måndag!

kom nyss hem från skolan, riktigt stressad är jag nu när det gäller skola, snart sätts betygen! åh.... jaja nu ska jag iallafall hämta Joseful ska köra lite triceps och kondition, sen över till killen min!
imorgon ska jag vara duktig igen och åka in tidigare, blir att plugga på svenska!

Slitna!

Efter ett bra pass med älsklingen så blir det lite hockey på tvn, blev bröst,ben och lite mage idag. Nu ska jag snart plugga lite, VILL INTE!

Igår blev de trerätters med killen min , sen till frövi för att umgås med folk,


Jag orkar inte vara glad längre.

.


Rygg/biceps pass med Joseful!

Trött efter ett bra pass med Jossan, men så ska det vara! Happy gjorde klart projektarbetet idag, så åker in tidigare och pluggar lite svenska imorgon, KÖTTA sista biten i skolan.
 
Är på allmänt dåligt humör. pms är inte kul, tycker så synd om alla som får stå ut med mig. Menmen nu ska jag hoppa in i duschen,äta och umgås med min fina pojkvän

I miss you!

Vaknar upp,kollar instagram och ser detta, jag saknar och älskar dig vännen! Tårar fick man allt, ❤


BMR!

SÅ JÄVLA GRYMT! tjejerna är så snygga. Killarna ser dock läskiga ut, lite för mycket muskler, men tjejerna! BRA JOBBAT.

Mat!


Grattis till min mongo vän Fredrik som har förlovat sig med sin flickvän,gulligull! Jobbade med Fredrik idag, gick superduper, så bjöd han på mat efter jobbet. Duktig kille! Nu ska jag duscha och sova, Imorgon ska jag vara duktig och åka in tidigare för att plugga,


Kondition?


Senaste tiden har jag fokuserat mycket på styrka, för att det är roligare än konditionsträning.... Så gav mig ut på en löprunda. ''DET VAR DE VÄRSTA JAG HAR VARIT MED OM!'' Har spelat fotboll i 16år men ingen konditon har man? Trots att man sprang i motvind så fick jag bara ihop 4km, och sista biten gick jag.Har nog aldrig varit såhär död i hela mitt liv.. STOR skillnad på att springa ute än att springa på ett löpband.Konditionsträning suger men är ett måste!

Börjar nog bli sjuk, för såhär trögt får det inte gå! / arg tjej


Tisdag!

Blev hemma idag, försov mig. Sen ringde Anna och sa att jag inte skulle komma till skolan för dem redan hade slutat, så då drog jag hem till Frövi för att skriva klart på Kirre.SKÖNT att ha en mindre sak kvar att göra. Nu ska jag äta lite mat sen dra mig mot gymmet, efter det ska jag hem till min underbara pojkvän och mysa!
 
Lite kär i Better bodies träningskläder!
 


Jobbar på magen!


Sliter på gymmet varje dag, även fast träning är det roligaste jag vet! Idag fick det bli Mage & triceps med Emma.  Saknat den tjejen otroligt mycket, imorgon väntar axlar och rumpa med Josefin!

Söndag!


Morgonmys med hjärtat, underbart!

Igår blev det poker med Amanda,Ellen,Jenny Claes,Josefin och Jocke. jätte roligt spel..... speciellt när man åker ut först.

Idag har man spelat fotbollsmatch, har aldrig varit såhär arg på fotbollsplanen i hela mitt liv. Har aldrig heller sätt mitt lag så här arga...Men stora i käften var dem och varför hade vi ens domare när det var dom som dömde hela matchen. Jaja, lyckades stuka handleden. jävla skit match!

Efter matchen drog jag till jobbet, gick jätte bra!

 


Fredag/Lördag!

Igår så gjorde Bea mina naglar, riktigt nöjd! sen drog jag och älsklingen till Jenny och Claes,  Drack lite där! Har alltid så kul med killen min, Idag har jag och Frida gymmat blev bröst och mage, gick super! nu ska man snart iväg och jobba ett pass.

 

 


Stress!

 
Har så otroligt mycket att göra klart i skolan nu,Börjar bli lite stressad för betygen sätts snart, Så tog tag i Herr Arnes penningar och skrev klart skitet nyss, Klockan är snart tolv, jag måste nog sova snart.Ska upp tidigt och jobba imorgon.Skönt att ha en sak klar iallafall, då har man en liten sovmorgon på måndag och skriver klart Kirre på tisdag i skolan.
 
Träningen gick bra idag iallafall. Bästa ben,biceps pass jag har kört på länge. Riktigt jobbigt var det! Så imorgon får jag unna mig med lite alkohol med fina människor är ju trots allt träningsledig.

Stanhäng!

Bra dag i stan med fina Linn, hittade 2 linnen och leggings. Nu är jag påväg hem och ska hinna med ett gympass och en löptur i det fina vädret.

Bilden är tagen från när vi var på kryssning!


Favoriterna!

Igår blev det stan med Josefin, vi käkade och fick även med mig en rosa stickad tröja hem. Efter det så drog jag hem till älsklingen,tvingade med han ut på en promenix. Så skönt att få röra på sig lite inte var det kallt heller.

Nu har världens bästa tagit en promenad till jobbet, duktig han är! Jobbigt att vara ensam bara, eller har ju Wilma ;) dryg katt! Jätte snäll på dagarna med på nätterna är hon hemsk.

Idag kommer Linn till stan, så ska kolla runt lite med henne och troligtvis Josefin. Sen åker man hem till goa frövi för att gymma, blir kvar där också för ett kort jobbpass inväntar imorgon.


Mys!

Efter ett bra pass på gymmet åkte man till Örebro för att mysa med mina älsklingar. Wilma och Jocke såklart :) vi har kollar på sean banan filmen, vad ska man säga? Haha inte var den bra iallafall, så fick bli hockey istället!

Nu ska vi snart krypa ner i sängen.


Mermer!

Nu är påsken över, har mulat godis i 5 dagar nu,Nu ska jag minska lite på sötsakerna och köra hårdare med träningen. Men kommer ALDRIG ta bort all de goda, måste ha ett liv också,ska strax ner och köra triceps och bröst.

Så fint väder, man blir så glad!

 


RSS 2.0