15❤

Varför? Blir så arg att man alltid vaknar vid 4, antingen drömmer jag om att tappa alla tänder eller så vaknar man 4 och inte kan somna om, har legat vaken 1h nu och bara tittat på älsklingen. Världens finaste kille!

Iallafall så tränade vi på Friskis igår, rygg och biceps blev det och idag ska jag städa hela lägenheten, köpa saker till vår Lucas och jobba på kåren!


16❤

Saknar min fina vän!
 
Sovit jätte dåligt inatt.. vaknade vid 4 och låg vaken några timmar, vid 5 gick man upp och åt frukost med älsklingen.Somnade om runt 7-8, tror jag är nervös! lilleman kommer snart och jag sitter och läser på om valpar klockan 4 på morgonen, helt normalt? Sen kan det bero lite på att Wilma och Jocke tog all plats i sängen, han vägrar ju att flytta på henne, så jag låg i hörnet och tryckte. Inget att hurra för!
 
Iallafall ska jag fixa lite här hemma sen dra mig mot Örebro, blir ett träningspass med älsk!

17❤


18 dagar kvar!

18 dagar kvar, längtar så! nu ska man iväg till gymmet, sen hinna äta,duscha ,packa och jobba innan man drar till örebro för att mysa med bästa! 

Matchen igår var både rolig och tråkig, första halvlek vettefan vad vi gjorde då, och andra halvlek var det sjukt kul att spela.  Saknat tjejerna riktigt mycket, nu fattas bara en dunder lagfest! även fast vi förlorade igår så tyckte jag vi gjorde en grym match. Förstår inte hur folk tänker, min käke mår inte allas bra idag kan knappt äta, eller tar tid! fick en lite käft smäll igår. haha!

Måndag!

Min fina Wilma får vara med på bild idag, har legat vaken sen 5 och är så sjukt nervös, 19 dagar kvar och jag längtar så. Vad som händer kommer ni som läser detta få veta då, kan inte tänka på något annat nu! Iallafall ska jag spela match idag, skrev ju dock att jag skulle sluta på fotboll, men kunde inte hålla mig, någon gång ibland kan ju vara roligt.


Tacosmys med min andra halva ❤

Blev massa gott med hjärtat igår, hade vilodag vilket verkligen behövdes, så vi passade på att mysa lite extra. Är så glad att jag har träffat dig, vi har alltid så kul ihop lika mongon båda två. Och idag har vi 7 månader, vilket betyder syndar dag!!!!! Ja nu jäklar ska jag proppa i mig. Haha!

Iallafall ska jag jobba på kåren imorgon och metallsvenskan på lördag, så hoppas alla kommer dit nu! Kommer bli riktigt roligt.


Hatar dessa händer!

Inte skönt alls, så sitter man och försöker pilla bort de!

Idag har jag tränat med Ida på nya gymmet. Tyckte gymmet var helt okej! Men fattas fortfarande många saker som jag skulle vilja ha.Men det som fanns var mycket bättre än andra gymmet. Iallafall körde vi rygg och biceps, det gick bra! Bara att man var så jäkla seg. Har lekt med massa barn idag... Kan nog ha varit det jobbigaste jag har gjort på bra länge. Haha!

Nu är man påväg till killen min, saknat han såå


Mumms!

Ska beställa hem massa , så jäkla gott! Det gick bra att jobba, har även fått mitt schema till sommaren så blir att skriva i lite ikväll. Körde triceps och mage idag på gymmet. Ännu ett bra pass!


Mellanmål!

Försöker lära mig att tycka om keso, det går mycket bättre nu. jag kämpar för att kosten ska bli bättre och hoppas på fina resultat snart.

Nu sitter man på bussen hem blir ett jobbpass sen ska jag hinna till gymmet.


Söndag!

Söndag åh nej inte söndag , får väll tänka det positivt snart slutar skolan och snart blir jag en örebroare på riktigt.

Idag har vi varit ute och sprungit och gått en promenad på 6,3 km, nu ska vi laga hemmagjorda köttbullar och mos, så jäkla gott! Sen blir det plugg medans killen kollar på hockey.


Efter ett bra pass!

Ben med Ida gick sjukt bra, pb i nästan allt. Var riktigt taggad. Sen körde jag lite bröst som också gick jätte bra.  Nu ska jag trycka i mig lite mat sen vidare till Örebro för att mysa med killen min.


Jag saknar fotbollen!

Tankarna snurrar, funderar fortfarande ... Ska man lägga av eller inte? de är ju så sjukt kul. Men mitt knä kommer aldrig bli bra, och fitness är något jag vill satsa på, mitt mål är att börja tävla och tänker fan inte ge mig, har en bra bit kvar men längtar redan tills jag står där.

Nu sitter man påväg hem till frövi blir ett gympass med Ida, kötta ben! Hon gör mig så jäkla motiverad.


Grillat!


Har precis ätit god mat med Älsklingen,David och Theo. Nu är jag helt proppmätt men vet att jag måste trycka i mig lite till, inser att jag äter alldeles för lite mat, alltså små portioner, ska äta tills jag mår illa nu bara trycka lite till, 

Har hunnit med att köra rygg & biceps idag. Rygg gick riktigt bra och jag ökade i marklyft. Nu blir det plugg och dusch med killen min.


Slutslut!

Slut på protein, men nu har man beställt hem massa gott! Ska ner och köra mage och rumpa, och ikväll blir det axlar och triceps med Babe, riktigt taggad,


6,20 km done!


Sitter ute i solen och glassar, kom precis hem från en spring tur. Idag har jag varit väldigt duktig när det gäller kosten, eftersom jag har varit så duktig funderar jag på att ta cykeln till tempo för att köpa nå gott, speciellt sugen på choklad, PMS är inte kul.

Förstår inte hur jag fick ihop 6,20, var ju någon vecka sen jag inte ens orkade 3? vad händer.... var nog jävligt envis idag. men riktigt skönt var det! hatar kondition men idag var det faktiskt helt okej.


Plugg lördag!

Sliten tjej! klockan är snart 12 och jag sitter och pluggar på en lördagkväll? Vill bara bli klar med skitet. Gjorde klart Historian idag, man skulle skriva om någon jäkla kung, så jag valde då Kristina. SKÖNT att bli klar med det, Nu återstår bara 7 saker kvar man ska bli klar med innan man tar studenten, Stressad! imorgon blir det att ta tag i teckenspråken. Haha! Man ska filma sig själv IGEN och teckna, jag och mitt minne alltså. Hatar teckenspråk.
 
Jenny och Ellen kom över en stund idag, kul att träffa de kottarna igen!

Helg!

Haft en bra Torsdag och Fredag,  nu återstår bara denna dag och imorgon innan skolan börjar igen. Idag har jag gymmet med babe, körde bröst och ben, Bröst gick åt helvete! blir så trött och ledsen att jag har skadat axeln, kan ju inte göra någonting längre? ska jag träna ben och mage hela livet eller ..... nej får helt enkelt vila nån vecka, det går ju inte heller att köra lätta vikter.. fan för detta skit. Men nu har jag lärt mig av mitt misstag, VÄRM UPP FÖRFAN! / besviken tjej

Jaja , ska snart ner till gymmet och träna med Ida, hoppas att det går lite bättre nu


Trött!

Tack 4 dagars ledighet, ska bli riktigt skönt! Idag har jag gjort klart ett prov, känns riktigt skönt. Har hunnit kört ben med Josefin idag. Har egentligen vilodag, men kunde inte hålla mig efter de dåliga passet igår. Men jag och Josefin köttade på bra idag,

Nu sitter man på tåget , blir mys med mina älsklingar ikväll!


Mumms!

Jag och älskling kom nyss hem från gymmet , blev Friskis idag, axlar och triceps. Gick skit dåligt, skadat axeln så blev mycket otaggad jävla skit!

Nu ska vi trycka lite kyckling och ananas. För gott!


Ensam på gymmet = egobilder


Söndag!

Jag och älskling har gjort hemmagjord pizza, den smakade riktigt bra! Nu ska vi äta ananas och bara ta de lugnt i soffan. Har även hunnit med att träffa Josefin idag också, blev en promenad.


Inspiration!

Idag blev det ben på gymmet med älsklingen, ett riktigt bra pass. Nu sitter man och kollar lite inspiration bilder blir alltid lika taggad!


Stan, jobb och gym !

Idag blev det stan med Emma, saknat den tjejen riktigt mycket. Sen var det bara hem och jobba några timmar, efter jobbet blev det gym med älsklingen. Bröst och mage! Är så stolt över killen min han är så duktig, älskar att träna med han. Nu äter vi kvarg och kollar hockey, känner att kvarg inte är min grej så fram med godiset, äääätar dag!

 

Mina snygga jobbarkläder haha!


Torsdag!

Igår gjorde älsklingen god mat, och vi myste hela kvällen. Han är så duktig!

Hade ont i magen imorse, så drog aldrig till skolan, hoppar skolan imorgon också, har bara en lektion som man kan skriva på hemma, Så blir plugg 1h idag och plugg 1h imorgon. Skönt att man gjorde klart medeltiden igår.kan andas ut lite iallafall!

Idag har jag och Jenny lagat lite mat, sen drog jag till Gymmet för att köra Rygg och biceps. Och nu ska jag snart över till killen min, Ja just fick hem min plattång idag och beställde även hem en studentklänning, det börjar närma sig.

 

 


Syndar dag!

Vaknade upp bredvid älsklingen, så var det bara upp och dra till gymmet blev axlar och rumpa. Efter att ha tränat rygg igår med massa marklyft så känns det idag kan jag säga.  Tur att man har en kille som kör skitet ur mig, eller ja nästan vet att jag kan bättre. Ger väll upp för lätt ibland. 
 
sen har vi fikat med Linnea och Jocke idag och nu har jag pluggat ca 1h medans älsklingen lagar mat. imorgon åker man in tidigt till skolan för att göra klart projektarbetet muntligt för att höja mitt betyg, får hålla tummarna att det går bra nu. Eftersom det är en röd dag så innebär det syndar dag haha trycka i sig lite godis mumms. 
 

RSS 2.0