Bröst,Rumpa.

Ett bra pass med Nina på gymmet. Gick riktigt bra! Nu ska man snart iväg och jobba några timmar, Sen kommer älsklingen hit och myser, Imorgon är det nyår då ska jag dricka, känns som att det var evigheter sen? Men ska ta det ganska lugnt för jobbar dagen efter. Nu blir det hoppa in i duschen och vandra till jobbet.

I miss you!


Bra dag!

Hoppas att ni har haft en bra Jul! Idag vaknade jag upp bredvid min snyggning, alltid lika mysigt! kär och helt jäkla galen i dig. Runt ett tiden drog jag och Pullan till Marieberg, hittade lite iallafall, men hatar att kötta bland massa folk. Sen fick det bli bowling med Pullan,Älsklingen,Claes,Lisa Och Jenny. Riktigt tråkigt med bowling, bara för att jag är så dålig. Men med trevligt sällskap så kan allt bli kul!
 
Imorgon ska jag upp tidigt och träna bröst och lilla rumpan ska brännas.

orkar inte?

Kom nyss hem från Linde, Klippte mig hos bästa Anna, sen lite käk med Linn.Skönt meed lov.
Nu vill jag bort en resa till värmen kanske? Eller vad säger du Emma? vill göra saker, får hetts.. blir nog utgång imorgon efter jobb på Ica med laget, var ett tag sen man drack.Känner mig rätt nere så tänkte dra till gymmet en sväng, biceps och rygg får de bli. PMS skulle kunna skrika snart, eller gråta....... eller bli jävligt förbannad. Mår riktigt jävla dåligt.
 
 

Jag vill alltid duga...

Man kan inte alltid vara glad, klockan är snart ett och jag kan inte sova? kommer snart få hetts... Kommer aldrig kunna somna är pigg som satan. Tur att man får umgås lite med Harry imorgon, världens bästa Harry. Går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig,.... Du fanns för mig när pappa blev sjuk, du var den första jag ringde,du var med på begravningen ja ALLT, Du och din familj har alltid varit som en ''extra'' familj för mig, Jag älskar er!
 
 
 

Vad ska man säga? 14år och INGE LIV!

Jag ser ut som en ful neger, och vi lär inte satsa på detta i framtiden..Nästan pinsamt att lägga upp. Men satan vad jag garva åt detta.. Harry vi är riktigt fula! Sånt här syssla jag och Harry med när vi var 14år, eller ah jag tvinga henne göra filmer med mig, sminka sig, ha as mycket häng på byxorna, ha nitbälte, måla sig svart runt ögonen. göra låtar med mig, dansa fast hon hatar de, ha något fult i håret, Ja vad ska man säga? riktigt elak var jag som kompis. men hade riktigt kul på den tiden.. Så vad säger du Harry, är filmen bra?

SKÖNT!

Kom nyss hem från ett ben och magpass med Emma.Gick riktigt bra! Det känns som att allt flyter på nu, längtar inte tills det går ner.... Men förstår inte hur vi kunde vara på gymmet i 2 timmar? det är inte normalt? får väll skylla på att vi värmde upp ett tag, 1 timmes träning räcker.
 
Imorgon ska vi till hockeyhallen där jag ska visa upp min dolda talang..Sen blir det Julshoppa med Harry. 

Söndag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finaste hjärtat sov här inatt, du är för bra! Ont i rumpan har man också. Skulle slänga snö på han så ramlar jag... Haha lite kul var det allt kan tänka mig att jag såg ut som en död padda. Jocke är någon jag ALLTID har roligt med, Helt sjukt vad jag tycker om dig! 

Idag har jag jobbat lite, inte så mycket att göra alla var lugna och fina. Nu ska jag iväg på fotbollsträning. Hur ska detta gå om jag ska köra? körde nästan i diket och blev nästan påkörd.... roligt att köra bil!


I love you!

Du är fin vännen!
 
Igår fick det bli fredagsmys hos Magnus med jocke och Josefin, Älskade ni, så JÄKLA UNDERBARA ÄR NI! hoppas Mangekorven fick en chock när jag låg i soffan ist för Josefin, haha kul var det :) Nu ska jag iväg till gymmet för att kötta bröst,och lite rumpa! sen kommer älsk hit och myser.

Home sweet home!

Ful bild, men vem bryr sig?
 
Idag har jag gjort klart det mesta i skolan, har bara en idrottsuppsats kvar som handlar om min träning. Sen har jag varit och tränat, rygg och biceps gick riktigt bra!  Imorgon är man ledig från träningen och det innebär att jag får käka vad jag vill. hmmmm kanske ska trycka lite chips?
 
Nu ska jag skynda mig sen dra hem till älsklingen!

Eenie Meeenie!

Man ska vara rädd om det man har.Är så sjukt glad att jag har en fin familj,vänner och en UNDERBAR pojkvän. Något mer behöver jag inte.Tack för att ni finns!
 
Blev hemma idag , inställd lektion så kunde lika gärna plugga lite hemma. Sen tänkte jag dra till gymmet en sväng med broder men stanna hemma och plugga ist, PLUS POÄNG TILL MIG! men fick iallafall träna fotboll,
-17, riktigt jäkla kallt var det, Nu ska jag hoppa in i duschen,dricka lite te och äta GRÖT.
 
Inatt får man sova ensam, jag saknar Jocke så sjukt mycket!

Nu blir det film!

Sitter i skolan och har Samhällskunskap, Kollar på film så är rätt lugnt :) 
 
Igår körde jag och Josefin ett boxningspass och lite triceps på gymmet. Kan säga att jag har TRÄNINGSVÄRK. Och idag blir det spinning med Frida, har aldrig testat spinning men kommer nog bli grymt. Nu ska jag vandra ner till bussen sen blir det SOVA!
 

Toppen helg!

Fredag: Stan med Linn riktigt mysigt! Sen drog jag och Jocke hem till Frövi och var barnvakt åt Theo, blev mycket bus.Killen har så mycket energi.
 
Lördag: En fin vän lämnade Sverige, kommer sakna dig Ellen! hoppas du får det grymt i Thailand.  Blev Marieberg med älsklingen och mamma, sen fick jag med hjärtat och Stina till gymmet där mördade Jocke mina axlar, fick även bli lite rygg.
 
Idag: Vaknade upp bredvid finaste killen, sen åkte jag och kolla på hans match, dom vann och killen gjorde såklart måååål! duktig idiot. Nu ska jag iväg till Linde för att göra min första träning för Lindesberg.

Lycklig!

Älsklingen åkte nyss till jobbet så nu ligger man här ensam. Ska snart gå upp och fixa mig sen blir de stanhäng med Linn, kanske hinner träffa Emma också. Sen vet jag inte vad jag och killen min ska hitta på idag. Ja just Ellen åker till Thailand imorgon .... Fy vill också! Kommer sakna dig iallafall.

Igår fick de bli ett magpass på gymmet och idag VILODAG. Ska bli riktigt skönt!!! Äta godis är något jag ska göra idag, åh kanske pizza också ;)mums.


Varför spännis?

Känslan, kommer in lycklig. kommer ut LYCKLIGARE!
 
Blev ett kort pass med Jocke och Emma igår på friskis,Nu ska jag iväg och träna lite i Frövi biceps och rygg. ÄLSKAR RESULTAT. Sen ska jag ta tag i plugget....Tack för att du Finns Linn!
 

Träning.

Idag har jag varit i skolan, så gick jag och Anna lite på stan fick med mig nya träningsbyxor och en parfym hem .Sen så fick jag skjuts av bästa Harry hem sen var det bara iväg till gymmet med broder, Rygg och mage så nu är jag DÖD!
 
Nu ska jag få i mig något gött sen iväg på möte,
 

Vilodag!

Man blir lite hyper av dessa vilodagar från träningen, Men har endast en vilodag så imorgon ska jag köra sönder mina ben och rumpan, måste ÖKA vikterna.Men får bli efter jobbet. Nu ska jag fixa mig lite och sen åka till mitt hjärta.
 
Det finns en gammal regel som säger:
Stora muskler = Stora vikter och få repetitioner
Små muskler = Små vikter och många repetitioner

Jag och jenny har kollat på lite vovvar och vi fastnade för dessa små söta. KÄR!
 
 

RSS 2.0